Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Final Fantasy Crystal Chronicles

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 27 maart 2009
  • Platformen Nintendo DS
  • Genre JRPG
  • Gameliner score -

Nieuwe Final Fantasy-content beschikbaar

Een tijd geleden is het spel Final Fantasy Crystal Chronicles: My life as a king in de Wii-Ware schappen verschenen. In dit spel ben jij de koning over een groot verwoest land dat helemaal opnieuw opgebouwd moet worden. Nu zijn er een aantal nieuwe downloadbare add-ons verschenen die je kunt downloaden in het spel.

Infinity Spire (300 Wii Points)
Voegt Infinity Spire-kerkers toe aan het spel.

Library (200 Wii Points)
Wanneer je de nieuwe kerker Land of O'Kokuh hebt voltooid kun je bibliotheken bouwen en je avonturiers nieuwe vaardigheden bijbrengen.

Castle Renovation (100 Wii Points)
Voegt de kerker Tempora Estuary toe. Het voltooien van deze kerker voegt een jukebox en de mogelijkheid om de namen van avonturiers te veranderen toe aan het kasteel.

New Royal Outfit 2 (100 Wii Points)
Waarneer je dit product koopt, krijg je een nieuw kostuum voor de koning.

New Chancellor Outfit 2 (100 Wii Points)
Waarneer je dit product koopt, krijg je een nieuw kostuum voor Chime.

Final Fantasy Crystal Chronicles: My life as a king is verkrijgbaar in Wii-Ware voor 1500 Wii-Points.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?