Gears of War 2

  • Ontwikkelaar Epic Games
  • Eerste releasedatum 7 november 2008
  • Platformen Xbox 360
  • Genre Actie, Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Nieuwe figuren uit Gears of War 2

Naast het spelen van games zijn er ook gamers die de figuren uit de games verzamelen. Voor die mensen is er nu goed nieuws, want National Electrical Contractors Association heeft nieuwe figuren gemaakt van Gears of War 2.

Ze zijn dus nog niet gestopt met de productie van de Gears of War-serie, want er komen weer 6 nieuwe figuren bij de collectie. Marcus Fenix, Theron Palace Guard, COG Soldier, Locust Grappler en Locust Cyclops zijn de personages die je in deze zeven-inch figuren terug zult zien. De figuren zullen ergens deze maand verschijnen, zodat je je collectie met actie-figuren weer een beetje uit kunt breiden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?