Nieuwe feiten Assassin's Creed 2 bekend

Zoals je al eerder hier op Gameliner hebt kunnen lezen is Ubisoft bezig met een nieuwe Assassin's Creed. Er zijn weer een aantal nieuwe details over de game vrijgegeven:

- Ezio, de hoofdrolspeler van Assassin's Creed 2, kan zwemmen. Door deze mogelijkheid kan hij zich in het water verstoppen en zelf mensen in het water sleuren om ze daarna te vermoorden.
- Desmond Miles, die ook in het eerste deel voorkwam, keert terug.
- Ezio ontmoet verschillende historische figuren, waaronder Leonardo da Vinci.
- Naast met verschillende wapens zul je ook met je vuisten moeten vechten.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?