Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

World of Warcraft: Wrath of the Lich King

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 13 november 2008
  • Platformen Pc
  • Genre MMO, RPG
  • Gameliner score -

Nieuwe features in Wrath of the Lich King

Alle World of Warcraft fans opgelet: er is een video verschenen die de nieuwe features van Wrath of the Lich King bespreekt. Nieuw zijn bijvoorbeeld voertuigen, achievement systeem en meer controle over het besturen van voertuigen en vliegende beesten.

Klinkt allemaal leuk, maar je wilt het natuurlijk zien. Dat kan, en alles wat je moet doen is op de play knop van het filmpje hieronder drukken.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?