Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Left 4 Dead

  • Ontwikkelaar Turtle Rock Studios
  • Eerste releasedatum 21 november 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360
  • Genre First-Person Shooter, Horror, Survival
  • Gameliner score

Nieuwe features besproken in interview Left 4 Dead

Chet Faliszek heeft op het game event PAX 2008 een interview gegeven over de game Left 4 Dead; hij sprak over hoe de game ontvangen werd op de beurs. Daarnaast praat hij over verschillende dingen die in de game zijn toegevoegd om het voor de speler allemaal zo makkelijk mogelijk te maken. Denk bijvoorbeeld aan de optie dat je in één keer een draai van 180 graden kan maken, zodat je meteen kunt reageren op een aanval van achteren.

Daarnaast zal de gamer niet meer zelf een server hosten (tenzij hij/zij dat zelf wil), maar gaat dat via een dedicated server. Op die manier voorkom je dat mensen met een ietwat slechte verbinding toch games gaan hosten, terwijl hun computer of internetverbinding dat eigenlijk niet aan kan.

De game zal uitkomen op 20 november dit jaar. Left 4 Dead is een zombiegame die volledig draait om de gezamenlijke multiplayer.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?