Nieuwe Fallout in herfst 2010

Bethesda Softworks heeft vandaag aangekondigd dat we de nieuwe Fallout game, Fallout: New Vegas genaamd, in de herfst van dit jaar kunnen verwachten voor de PC, PS3 en Xbox 360.

Met New Vegas lanceert Bethesda een compleet nieuwe game binnen de franchise. New Vegas zal dus geen uitbreiding zijn van Fallout 3. De game zal echter wel sterk gaan lijken op Fallout 3.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?