Fable II

  • Ontwikkelaar Lionhead Studios
  • Eerste releasedatum 24 oktober 2008
  • Platformen Xbox 360
  • Genre Avonturen, RPG
  • Gameliner score

Nieuwe Fable 2 art

Peter Molyneux beloofde met Fable veel, eigenlijk te veel, want veel van de dingen die hij beloofde zaten uiteindelijk niet in de game. Nu is meneer Molyneux bezig met Fable 2 en belooft hij alles wat hij al had beloofd en meer. Maar echt veel concrete feiten over de game zijn niet bekend.

Wel hebben we een tweetal nieuwe art work voor je. Twee screens van een Hobbe, hope you like it.

ontbrekende afbeelding

ontbrekende afbeelding

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?