Nieuwe Elden Ring screenshots tonen wereld

Geplaatst: 13 juni 2021 12:40

Naast de spectaculaire afronding van Summer Game Fest is er nog meer Elden Ring nieuws! De site van Bandai Namco heeft namelijk een aantal screenshots vrijgegeven die ons meer vertellen over de wereld.

Na de gameplay trailer van Elden Ring staat nog steeds het hele internet in vuur en vlam. Elden Ring is de nieuwe actie/RPG van Fromsoftware, maar wat kunnen we ditmaal verwachten van de game? In Elden Ring speel je als een Tarnished en het is je doel om de Elden Lord te worden. Het verhaal van Elden Ring speelt zich af in de Lands Between. De Elden Ring is verbrijzeld en de lords van de wereld hebben allemaal een gedeelte van de ring opgeëist. Hierdoor is een oorlog ontstaan voor de controle van de Elden Ring. De wereld van Elden Ring is een mix van een grotere open wereld, maar ook de claustrofobische dungeons keren terug. Je kan je mount gebruiken om de wereld sneller door te racen, maar je kan het beestje ook gebruiken in combat. De combat in het algemeen is weer erg vergelijkbaar met de Dark Souls-games. Er zijn echter nieuwere toevoegingen zoals stealth-aanvallen. Bandai vertelt dat de wereld van Elden Ring weer vol zit met NPC's en vreselijke monsters. In de screenshots hieronder zie je een aantal voorbeelden.

 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Elden Ring is beschikbaar vanaf 21 januari voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Bandai Namco
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Elden Ring

Series

Dark Souls

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

25 februari 2022

Ontwikkelaar

FromSoftware

Gameliner Awards

Beste game van 2022

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord