Fallout 3

  • Ontwikkelaar Bethesda Game Studios
  • Eerste releasedatum 31 oktober 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Nieuwe editie van Fallout 3 soundtrack

Er komt een nieuwe editie van de Fallout 3 soundtrack. Dit is bekendgemaakt door Spacelab9, het bedrijf dat al twee keer eerder de soundtrack op vinyl heeft uitgebracht. Dit was in 2015 en de platen waren snel uitverkocht. Kans is dat dat ook voor de nieuwe editie zal gelden.

Deze editie verschijnt bijna tien jaar na de release van de game. Dat zegt toch wat over de kwaliteit van de soundtrack. Liefhebbers kunnen naast het geluid ook genieten van de artwork die erbij geleverd wordt. Al met al toch weer een hoop nostalgia die spelers eraan herinneren hoe tof deze game was.

onbekend

De vinyl zal vanaf vrijdag online verkrijgbaar zijn.

BRON Spacelab9

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?