Nieuwe' EA-titels aangekondigd

Electronic Arts krijgt vaak verwijten naar de tactiek toegeworpen; verwijten die slaan op het feit dat EA's tactiek neerkomt op het verzinnen van een aantal goede titels, om daar vervolgens hele reeksen uit te creëren. Iedereen die hierdoor een hekel aan EA heeft, kan de nieuwe scheldpartijen gaan voorbereiden, want EA maakt ons weer warm met een aantal vervolgen.

Allereerst verwent EA ons met een nieuwe titel uit de Burnout-reeks, waarvan het laatste deel nog maar net in de winkels ligt. Het nieuwe deel mogen we verwachten tussen april 2008 en maart 2009. Naast de racefans kunnen ook skateboardfans gaan sparen, want ook een deel 2 voor het goed ontvangen Skate staat in de planning voor de eerdergenoemde periode. Naast deze games werd ook gesproken over een nieuwe Need For Speed, die deze keer weer terug zal keren naar de roots, dit omdat ProStreet niet het succes behaalde waarop men had gehoopt. Ook een nieuwe Rock Band, waarvan wij deel 1 nog niet in de winkels hebben liggen, is aangekondigd.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?