Nieuwe EA Play Live gepland voor juli

Geplaatst: 12 mei 2021 12:27
Aangepast: 12 mei 2021 12:27

Ook dit jaar vindt er weer een EA Play Live plaats. De digitale showcase van Electronic Arts staat dit jaar gepland voor juli.

Inmiddels weten we dat, vanwege de nog steeds aanhoudende coronapandemie, de E3 dit jaar digitaal plaatsvindt. Inmiddels weten we ook al voor een groot gedeelte wat de line-up van E3 2021 is. Er zijn alsnog vrij veel ontwikkelaars en uitgevers die dit jaar aan de digitale variant meedoen, maar een grote afwezige dit jaar is Electronic Arts. Vorig jaar hield Electronic Arts zelf een digitale variant van EA Play en is dit jaar van plan datzelfde te doen. Deze livestream waarin nieuwe games van EA worden aangekondigd, vindt echter niet gelijktijdig met de E3 plaats. In plaats daarvan staat het evenement gepland voor juli.

EA Play Live 2021 vindt 22 juli digitaal plaats.

Bron: Electronic Arts
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord