Check hier alle E3 2021-content

Nieuwe EA Play Live gepland voor juli

Ook dit jaar vindt er weer een EA Play Live plaats. De digitale showcase van Electronic Arts staat dit jaar gepland voor juli.

Inmiddels weten we dat, vanwege de nog steeds aanhoudende coronapandemie, de E3 dit jaar digitaal plaatsvindt. Inmiddels weten we ook al voor een groot gedeelte wat de line-up van E3 2021 is. Er zijn alsnog vrij veel ontwikkelaars en uitgevers die dit jaar aan de digitale variant meedoen, maar een grote afwezige dit jaar is Electronic Arts. Vorig jaar hield Electronic Arts zelf een digitale variant van EA Play en is dit jaar van plan datzelfde te doen. Deze livestream waarin nieuwe games van EA worden aangekondigd, vindt echter niet gelijktijdig met de E3 plaats. In plaats daarvan staat het evenement gepland voor juli.

EA Play Live 2021 vindt 22 juli digitaal plaats.

BRON Electronic Arts

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?