Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Nieuwe Dragonball film komt naar de PSP

De echte Dragonball fans weten waarschijnlijk al dat in maart 2009 een live-action film uitkomt van Dragon Ball. Dat is niet het enigste, want van deze film zal ook een game voor de PlayStation Portable worden gemaakt. Deze game zal ook in maart 2009 verschijnen in Europa.

De game wordt een vechtspel die zich zal richten op de gebeurtenissen in de film. Je zult dus net zoals in de film kruipen in het personage van Goku en opzoek moeten gaan naar de zeven Dragon Balls. Je zult dan ook veel verschillende vijanden en vrienden tegemoet komen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?