Nieuwe Dragon Age uitbreiding op PlayStation 3 alleen digitaal

De uitbreiding op de RPG Dragon Age: Origins, genaamd Dragon Age: Awakening, zal op de PlayStation 3 alleen via het PlayStation Network te krijgen zijn. De reden hiervoor is dat uitbreidingen voor PS3 games niet digitaal en op schijf mogen worden uitgebracht. De uitbreiding zal voor de Xbox 360 en pc wel op schijf te krijgen zijn.

Dragon Age: Awakening komt op 16 maart uit voor Xbox 360, PlayStation 3 en pc.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?