Check al onze gamescom content hier!

Nieuwe Dragon Age DLC volgende week

Return to Ostagar is de nieuwste downloadbare content van Dragon Age: Origins en deze zal verschijnen vanaf 5 januari voor 400 Microsoft Points voor Xbox 360 en PC. Dat heeft ontwikkelaar BioWare onlangs bekendgemaakt.

In Return to Ostagar keer je terug naar het fort waar de eerste veldslag tegen de Dark Spawn werd uitgevochten. Een nog onbekend persoon heeft ook de veldslag overleefd en zoekt toenadering tot de Grey Wardens.

Wie deze persoon dus is weten we vanaf 5 januari aanstaande. Het is nog niet bekend wanneer Return to Ostagar voor de PlayStation 3 zal verschijnen.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?