Nieuwe Dragon Age DLC onthuld

Dat Bioware met een nieuwe DLC voor Dragon Age: Origins bezig is wisten de meeste al wel, maar Bioware heeft vandaag meer bekendgemaakt. De DLC zal namelijk op 10 augustus onder de naam Golems of Amgarrak gaan verschijnen voor de PC, Xbox 360 en PS3. De DLC zal overigens te downloaden zijn voor 5 euro.

Daarnaast maakte Bioware bekend dat deze DLC een aantal nieuwe beesten, puzzels en verhaalfiguren zal bevatten. Dat is echter nog lang niet alles, want de DLC zal ook een nieuw verhaal met zich meebrengen.

Gamers zullen namelijk in Golems of Amgarrak op zoek moeten gaan naar een groep verdwenen dwergen in een ondergrondse ruïne. Het ziet er namelijk naar uit dat er een leger golems wordt gecreëerd in deze ruïne.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?