Nieuwe DLC voor Mass Effect slipt naar buiten

Tegenwoordig gebeurd het zo vaak, dat niemand er meer echt van op kijkt: er heeft weer informatie gelekt in de wereld van de games. Dit keer gaat het om een nieuw downloadable pakket voor Mass Effect, die voor 400 Microsoft Points te downloaden zal zijn vanaf de Xbox Live Marketplace.

De info komt van de Zwitserse site van Microsoft, waar de DLC toegevoegd is aan de lijst van de content die je voor de game kunt downloaden. Wat opvalt is de releasedatum, die staat nu op 16 juni 2009. Blijkbaar gaan we óf terug in de tijd, óf heeft Microsoft hier een typefout gemaakt. Alhoewel het feit dat we nu al kunnen zien dat het pakket er aan gaat komen misschien al wel één grote typefout is...

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?