Check hier alle PlayStation State of Play content

Nieuwe DLC voor Halo Wars

Vanaf 21 juli brengt ontwikkelaar Bungie nieuwe downloadbare content, genaamd Historic Battles, uit voor Halo Wars. De DLC kost 800 Microsoft Points.

Historic Battles geeft je vier nieuwe maps: Barrens, Blood River, Glacial Ravine en Memorial Basis. De eerste twee zijn met maximaal twee spelers te spelen en de andere met maximaal zes spelers.

Als laatste bevat Historic Battles ook vier nieuwe achievements, die gezamenlijk honderd punten waard zijn.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?