Grand Theft Auto IV

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 19 april 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

Nieuwe DLC voor GTA IV eind oktober

The Ballad of Gay Tony is de naam van het tweede downloadbare pakket voor Grand Theft Auto IV. Na het eerste pakket, The Lost and Damned, verschijnt deel twee op 29 oktober exclusief voor de Xbox 360.

In The Ballad of Gay Tony speel je als Luis Lopez en werk je voor Tony Gay Tony Prince. De content richt zich op het luxe nachtleven, wat weer zorgt voor een nieuwe dimensie aan de gameplay.

The Ballad of Gay Tony is voor 1600 Microsoft Points te verkrijgen via Xbox Live Marketplace. Als jouw Xbox niet op internet is aangesloten, kan je ook wachten op de DVD versie Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City. Hierin zijn zowel The Lost and Damned als The Ballad of Gay Tony in opgenomen en hoef je niet eens over het origineel te beschikken. Een prijs van deze DVD is helaas nog niet bekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?