FIFA 10

  • Ontwikkelaar EA Canada
  • Eerste releasedatum 1 oktober 2009
  • Platformen Pc, PlayStation 2, PlayStation Portable, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, Nintendo Wii, Mobile
  • Genre Sport
  • Gameliner score

Nieuwe DLC voor FIFA 10

De bekende voetbal game FIFA 10, waarin je met alle grote voetbalteams van het seizoen 2009-2010 kunt spelen, krijgt vandaag een nieuwe uitbreiding. In deze uitbreiding genaamd FIFA 10 Ultimate Team kun je aan de slag gaan met een sterrenteam, waarin je spelers uit alle teams kunt samenbrengen om het ultieme voetbalteam te maken.

De FIFA 10 Ultimate Team DLC is beschikbaar op het PlayStation Network en op Xbox Live Marketplace.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?