Buzz! Quiz TV

  • Ontwikkelaar Relentless
  • Eerste releasedatum 4 juli 2008
  • Platformen PlayStation 3
  • Gameliner score

Nieuwe DLC voor Buzz Quiz TV

Dankzij de nieuwe Buzz Quiz TV is het mogelijk om nieuwe vragen tegen een prijs te downloaden. Zo krijg je nooit dezelfde vragen en kan je de game oneindig doorspelen. Binnenkort komen er 500 nieuwe vragen in de PlayStation Store te staan.

De vragen zijn afkomstig van National Geographic en dan vooral het onderwatergedeelte. Het pakket kost 7,99 dollar en bevat 500 vragen over guppen, haaien, kwallen en nog veel meer onderwaterdieren,

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?