Nieuwe dlc personages Smash Ultimate waarschijnlijk vertraagd

Geplaatst:

De tweede set van dlc personages bij Super Smash Bros. Ultimate gaat waarschijnlijk vertraging oplopen. Dat maakte ontwikkelaar Masahiro Sakurai bekend in zijn wekelijkse column bij Famitsu.

Het magazine is nog niet officieel uit, maar zoals al eerder gebeurd is zijn er verschillende stukken gelekt. In zijn column vertelt Sakurai dat het coronavirus grote invloed heeft op de game-industrie. Zo is er van hem een vergadering met een uitgever, over één van de nieuwe dlc-personages die dit jaar moet uitkomen, voor onbepaalde tijd uitgesteld. Ook acht hij de kans groot dat het virus invloed gaat hebben op de release van de laatste dlc-personages aan Super Smash Bros. Ultimate. Sakurai zegt dat, als één iemand van zijn team positief getest wordt op het coronavirus, het hele project moet worden stopgezet.

onbekend

Super Smash Bros. Ultimate is nu uit op de Nintendo Switch.

Bron: Nintendo Everything

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Super Smash Bros. Ultimate

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

7 december 2018

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord