Ni No Kuni II: Revenant Kingdom
  • ONTWIKKELAAR Level-5
  • RELEASEDATUM 23 maart 2018
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4
  • GAMELINER SCORE

Nieuwe DLC Ni No Kuni II onthuld

Bandai Namco heeft het tweede DLC-pakket voor Ni No Kuni II: Revenant Kingdom onthuld. Deze heet The Lair of the Lost Lord en is deze winter beschikbaar.

The Lair of the Lost Lord bevat een nieuw verhaal rondom een mysterieus labyrint en de Prince of Wraiths, die Evermoore Kingdom ten val wil brengen. Naast een nieuw verhaal worden er ook nieuwe quests en items aan de DLC toegevoegd. Geheel nieuw is de Martial Method. Dit is een nieuw systeem dat de vaardigheden van de personages tijdens gevechten verbetert. Deze power-up is te verkrijgen door middel van herinneringen van mensen die je gaandeweg ontmoet. Meer informatie hierover wordt binnenkort vrijgegeven.

nnk2 dlc2

Ni No Kuni II: Revenant Kingdom is beschikbaar op pc en PlayStation 4. Het DLC-pakket The Lair of the Lost Lord is deze winter beschikbaar als onderdeel van de season pass en is tevens los verkrijgbaar.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia TjiaOnze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?