Nieuwe DLC Ni No Kuni II onthuld

Geplaatst:

Bandai Namco heeft het tweede DLC-pakket voor Ni No Kuni II: Revenant Kingdom onthuld. Deze heet The Lair of the Lost Lord en is deze winter beschikbaar.

The Lair of the Lost Lord bevat een nieuw verhaal rondom een mysterieus labyrint en de Prince of Wraiths, die Evermoore Kingdom ten val wil brengen. Naast een nieuw verhaal worden er ook nieuwe quests en items aan de DLC toegevoegd. Geheel nieuw is de Martial Method. Dit is een nieuw systeem dat de vaardigheden van de personages tijdens gevechten verbetert. Deze power-up is te verkrijgen door middel van herinneringen van mensen die je gaandeweg ontmoet. Meer informatie hierover wordt binnenkort vrijgegeven.

onbekend

Ni No Kuni II: Revenant Kingdom is beschikbaar op pc en PlayStation 4. Het DLC-pakket The Lair of the Lost Lord is deze winter beschikbaar als onderdeel van de season pass en is tevens los verkrijgbaar.

Bron: Bandai Namco
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Ni No Kuni II: Revenant Kingdom

Series

Ni no Kuni

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Nintendo Switch

Releasedatum

23 maart 2018

Ontwikkelaar

Level-5

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord