Nieuwe DLC aangekondigd voor Metal Gear

De game Metal Gear Solid 4 bevat, zoals de meeste gamers wel weten, onder meer een voorproefje van Metal Gear Online. Dit zal binnenkort ook nog eens worden uitgebreid met een nieuwe DLC, genaamd 'Scene'.

De content zal naast drie nieuwe maps ook twee nieuwe personages gaan brengen. De nieuwe maps, 'Hazard Houze', 'Outer Outlet' en 'Revaged Riverfront', zijn afkomstig uit het verhaal van Metal Gear Solid 4 en zullen dus ook speelbaar zijn met de twee nieuwe personages Raiden en Vamp. De releasedatum van dit alles is echter nog niet bekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?