Nieuwe Disney game remake in ontwikkeling

Er is een nieuwe Disney game remake in ontwikkeling. Dat maakte CEO Giuseppe Crugliano van game-studio PlayMagic onlangs bekend op zijn Linked-In pagina.

Twee maanden geleden werden de klassiekers Aladdin en The Lion opnieuw uitgebracht op de moderne platformen door Digital Eclipse Software. Nu mag ontwikkelaar PlayMagic aan de slag met een remake van een andere Disney game. Er is nog weinig over dit nieuwe project bekend. Op de Linked-In pagina van Crugliano staat dat het gaat om een remake van een actie game. Ook is het bekend dat de remake uitkomt op de Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en pc.

Disney

De game komt naar verwachting eind volgend jaar uit. Om welke game het gaat is nog niet bekend.

BRON Linked-in

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?