Nieuwe Diablo III screenshots

Blizzard, de ontwikkelaar van onder andere World of Warcraft en Starcraft, heeft nieuwe screenshots vrijgegeven van hun nog te verschijnen game Diablo III. In deze game ga je als held de volgelingen van het kwaad te lijf in een grimmige wereld waar slechte machten de boel willen overnemen.

Een exacte release datum is nog niet vrijgegeven, maar ondertussen kun je hier alvast wegdromen met de nieuwe in-game screenshots.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?