De Sims 2: Appartementsleven

  • Ontwikkelaar Maxis
  • Eerste releasedatum 28 augustus 2008
  • Platformen Pc
  • Gameliner score -

Nieuwe deuntjes voor De Sims 2 uitbreiding

De Sims 3 komt er al aan en De Sims 2 moet nu toch aan zijn einde komen. De Sims 2: Apartment Life is de nieuwste uitbreiding en laatste uitbreiding voor De Sims 2. De muziek van deze game wordt verzorgd door grote namen in de muziekindustrie, dus daar kan niet veel mis mee zijn.

Namen als Good Charlotte en Kate Perry zul je te horen krijgen in deze uitbreiding. Ook Gabriella Cilmi krijg je voor je kiezen. Daarnaast zorgt Junkie XL voor de nodige Techno en ook Vanilla Sky zal uit je boxen knallen. Als dat nog niet genoeg is komen er ook andere bands en zanger(essen) in de game.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?