Nieuwe Detective Pikachu aangekondigd voor Nintendo Switch

Geplaatst: 30 mei 2019 12:10

Er is een nieuwe Detective Pikachu aangekondigd voor de Nintendo Switch. Deze aankondiging werd gedaan tijdens de Pokémon persconferentie van afgelopen woensdagochtend.

Na het succes van de Detective Pikachu-film komt er ook een nieuwe Detective Pikachu-game voor de Nintendo Switch uit. Het gaat hier niet om een port van de originele game op de Nintendo 3DS, maar om een geheel nieuw verhaal dat verdergaat waar het origineel gestopt is. Meer details werden er helaas niet bekendgemaakt tijdens de persconferentie. Hopelijk krijgen we gauw meer te weten over deze nieuwe game.

De nieuwe Detective Pikachu verschijnt op de Nintendo Switch. Het origineel is momenteel te spelen op de Nintendo 3DS en een gelijknamige film draait momenteel in de bioscopen.

Bron: Pokémon persconferentie
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Detective Pikachu

Series

-

Uitgever

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

23 maart 2018

Ontwikkelaar

-

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord