Skate 2

  • Ontwikkelaar EA Black Box
  • Eerste releasedatum 23 januari 2009
  • Platformen Xbox 360, PlayStation 3
  • Gameliner score

Nieuwe details SKATE 2 skaten voorbij

Hoewel er nog niet zoveel bekend is over het vervolg op SKATE, zijn op de officiële website nu toch enkele nieuwe details te vinden die vooral betrekking hebben op het verhaal van de game.

Zo speelt SKATE 2 zich vijf jaar na het origineel af en is het in de stad verboden om nog te skaten. Daartoe heeft de overheid aanpassingen in de stad aangebracht om onder andere het grinden te bemoeilijken. Op dit moment is nog niet precies duidelijk in welke zin dit de gameplay zal beïnvloeden. Waarschijnlijk wordt het de bedoeling verschillende gedeelten van de stad vrij te skaten en zo de skaters te ontdoen van het juk van de overheid waaronder ze gebukt gaan.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?