Bully: Scholarship Edition

  • Ontwikkelaar Rockstar Vancouver
  • Eerste releasedatum 7 maart 2008
  • Platformen Pc, PlayStation 2, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii, PlayStation 4
  • Genre Actie, Avonturen
  • Gameliner score

Nieuwe details rondom Bully: Scholarship Edition

Er zijn een aantal nieuwe details naar buiten gekomen rondom de game Bully: Scholarship Edition. Deze game zal de next- gen bully worden voor de Xbox 360 en Wii bezitters. Voor vele gamers is de game ook wel bekend onder de naam Canis Canem Edit, die op de PlayStation 2 uit is gekomen.

Ondanks dat de game geport zal worden zullen er wat nieuwe dingen toegevoegd worden. Beide versies zullen acht nieuwe missies, vier nieuwe lessen (wiskunde, aardrijkskunde, biologie en muziek) nieuwe te ontgrendelen items en kleren, nieuwe offline minigames voor twee spelers en nieuwe awards bevatten. 7 maart is de datum dat je met plezier naar school zult gaan.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?