Nieuwe details rondom Bully: Scholarship Edition

Geplaatst:
Aangepast: 4 mei 2018 16:58

Er zijn een aantal nieuwe details naar buiten gekomen rondom de game Bully: Scholarship Edition. Deze game zal de next- gen bully worden voor de Xbox 360 en Wii bezitters. Voor vele gamers is de game ook wel bekend onder de naam Canis Canem Edit, die op de PlayStation 2 uit is gekomen.

Ondanks dat de game geport zal worden zullen er wat nieuwe dingen toegevoegd worden. Beide versies zullen acht nieuwe missies, vier nieuwe lessen (wiskunde, aardrijkskunde, biologie en muziek) nieuwe te ontgrendelen items en kleren, nieuwe offline minigames voor twee spelers en nieuwe awards bevatten. 7 maart is de datum dat je met plezier naar school zult gaan.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Bully: Scholarship Edition

Series

-

Uitgever

Rockstar Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 2, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii, PlayStation 4

Releasedatum

7 maart 2008

Ontwikkelaar

Rockstar Vancouver

Gameliner Awards

-

Lees meer