Ratchet & Clank: A Crack in Time
  • ONTWIKKELAAR Insomniac Games
  • EERSTE RELEASEDATUM 6 november 2009
  • PLATFORMEN PlayStation 3
  • GAMELINER SCORE -

Nieuwe details Ratchet & Clank: A Crack in Time

Insomniac Games werkt druk aan de nieuwe game Ratchet & Clank: A Crack in Time. Op de officiële PlayStation-website werden nieuwe details onthuld door Sony Computer Entertainment Amerika.

Zo zal je met een ruimteschip andere planeten en manen kunnen ontdekken en verkennen. De game bevat nog meer verschillende wapens en gadgets, bijvoorbeeld de Hoverboots waarmee Ratchet gebieden kan verkennen vanuit de lucht. Ook zullen Ratchet & Clank nieuwe krachten bezitten: zo kan Clank de tijd beïnvloeden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?