Max Payne 3

  • Ontwikkelaar Rockstar Vancouver
  • Eerste releasedatum 18 mei 2012
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Nieuwe details Max Payne 3

Rockstar komt dit jaar nog met Max Payne 3. Wie de vorige twee delen gespeeld heeft, weet dat de Max Payne franchise garant staat voor vette actie, coole moves en bullet time. Nu zijn er wat sappige details bekendgemaakt over Max Payne 3.

Zo zal onze held nu kaal zijn, een baard hebben en verslaafd zijn aan pijnstillers. Het feit dat hij verslaafd aan die pillen is, zal effect hebben op de manier van spelen. De game zal zich in Sao Palo afspelen, in Brazilië dus. Grafisch zal de game ongeveer in het straatje liggen van Uncharted 2, wat al die brute actie natuurlijk nog mooier in beeld brengt. Door Rockstars Rage engine is het mogelijk door volledig verwoestbare levels te lopen. Ook bullet time keert terug, echter nu nog gewelddadiger. Ook zal de game een dag- en nachtcyclus hebben, en een cover systeem zoals we dat tegenwoordig standaard tegenkomen. Tevens worden liefhebbers van online gamen op hun wenken bediend, doordat de game eindelijk een online modus krijgt.

De game zal aankomende winter verschijnen op de PlayStation 3, Xbox 360 en de PC.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?