inFAMOUS

  • Ontwikkelaar Sucker Punch
  • Eerste releasedatum 29 mei 2009
  • Platformen PlayStation 3
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

Nieuwe details maken onbekende game iets bekender

Sucker Punch is de ontwikkelaar van de veelgeprezen Sly Racoon reeks. Ditmaal wilde de ontwikkelaar iets anders. Iets in het Free-Roaming genre. Daarom zijn ze nu bezig met InFamous. Deze 'onbekende' game is vandaag iets bekender geworden. Er zijn namelijk wat details voor verschenen.

Het personage dat je speelt heet Dylan. Hij is getuige van een grote explosie in de stad. Zodra hij weer bij bewustzijn is merkt hij dat hij speciale gaven heeft. Onzeker belt hij zijn vriend Zeke op. Hij zegt dat Dylan hem ergens moet gaan ontmoeten. Dylan gaat dit onmiddellijk doen, maar op zijn pad raakt hij in een coma van vijftien dagen.

Tijdens de vijftien dagen dat je weg bent, gebeuren er verschrikkelijke dingen in de stad. Het leger heeft de macht genomen en een onbekende kracht wilt de stad aanvallen. Als je wakker wordt heb je twee keuzes. Ga je met je superkrachten de stad redden, of vernietigen?

InFamous maakt gebruik van een Karma-Systeem dat aangeeft hoe de stad reageert op jouw gedrag. Jouw gedrag beïnvloedt dan weer de toekomst van de game. Je vecht tegen verschillende vijanden en je mag zelf bepalen hoe je dit doet. Ga je sluipend te werk, of toch maar recht voor zijn raap? Het grafische stijltje is niet meer zoals we die van Sly Racoon kennen. Het is een beetje een mengeling van GTA IV, Saints Row en Crackdown. InFamous wordt in 2009 verwacht op de PlayStation 3.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?