Kingdom Hearts III

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 29 januari 2019
  • Platformen PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Actie, RPG
  • Gameliner score

Nieuwe details Kingdom Hearts III Re:Mind DLC onthuld

Er zijn nieuwe details rondom de Kingdom Hearts III Re:Mind DLC onthuld. Zo komen er met de DLC onder andere verschillende nieuwe modi naar de game.

Eerder dit jaar werd voor het eerst de Re:Mind DLC van Kingdom Hearts III aangekondigd. Sinds die tijd hebben we eigenlijk vrij weinig van deze nieuwe DLC mogen vernemen. Nu zijn er echter nieuwe details over deze DLC onthuld. Tijdens een concert in Osaka, Japan waarbij de volledige soundtrack van Kingdom Hearts III werd gespeeld, konden fans een stukje gameplay van de nieuwe DLC zien. Volgens Twitteraar @mel_lifluous3, die bij het concert aanwezig was, kregen fans een gevecht tegen Marshmallow in Frozen World te zien. Daarnaast werd onthuld dat de DLC onder andere fotomodus krijgt en een nieuwe modus waarbij je de moeilijkheidsgraad van de game nog verder omhoog kunt krikken. Zo kun je namelijk zelf bepalen hoeveel HP je personage heeft en kun je ervoor kiezen om het gebruik van genezende voorwerpen uit te schakelen.

Kingdom Hearts III is momenteel te spelen op de PlayStation 4 en Xbox One. Wanneer de Re:Mind DLC precies uit gaat komen, is momenteel nog niet bekend. Hoogstwaarschijnlijk komt de DLC er volgende maand aan.

BRON Twitter

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?