Marvel's Iron Man VR
  • ONTWIKKELAAR Camouflaj
  • EERSTE RELEASEDATUM 3 juli 2020
  • PLATFORMEN PlayStation 4
  • GENRE Actie, Avonturen
  • GAMELINER SCORE -

Nieuwe details Iron Man VR onthuld

Het is nog maar een paar nachten slapen totdat we eindelijk aan de slag kunnen met Marvel's Iron Man VR. De ontwikkelaar heeft nu meer nieuwe details van de game onthuld.

Marvel's Iron Man VR had eigenlijk al lang uit moeten zijn, ware het niet dat corona roet in het eten had gegooid. Inmiddels is er al een nieuwe releasedatum van Iron Man VR en die is aankomende vrijdag. Ryan Payton, game director bij ontwikkelaar Camouflaj, heeft nu in het PlayStation Blog een boekje open gedaan over alles wat we straks van de game kunnen verwachten. Zo kun je straks verschillende locaties verkennen, zoals Sjanghai, maar ook de S.H.I.E.L.D helicarrier. Daarnaast kunnen we ook zien welke aanvallen Tony Stark kan gebruiken. Zo kan hij onder andere gebruikmaken van een speed boost en een krachtige laserstraal. Daarnaast geeft Payton ook aan dat de game een diepgaand verhaal kent en de campaign wel tussen de acht en tien uur kan duren.

Iron Man VR1

Marvel's Iron Man VR verschijnt 3 juli voor de PlayStation VR.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?