Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 3 maart 2017
  • Platformen Nintendo Wii U, Nintendo Switch
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score

Nieuwe details eerste DLC The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Er zijn nieuwe details voor de eerste DLC van The Legend of Zelda: Breath of the Wild naar buiten gekomen. Zo maakt Nintendo vandaag bekend wat er allemaal in het eerste DLC-pakket zit. Het eerste DLC-pakket is vanaf deze zomer te downloaden. Aan het eind van het jaar komt een tweede pakket uit.

Het eerste DLC-pakket brengt een Zwaardproef, voorheen 'Cave of Trials', waarin je golven van vijanden moet verslaan. In totaal zijn er 45 kamers en elk kamer die is gehaald geeft je nieuwe pantsers of wapens. Om de game nog wat moeilijker te maken komt Nintendo met een nieuw niveau waarop de spelers kunnen spelen. Vijanden zijn lastiger te verslaan en je eigen gezondheid hersteld minder snel.

Hyrule is extreem groot en verdwalen doe je als speler best snel. Juist daarom voegt Nintendo Heldenspoor toe aan de game. Die markeert het pad van de speler en geeft je een indicatie van het aantal stappen dat je hebt gezet. Heb jij in Hyrule het Korok-masker gevonden, dan wordt het nog makkelijker om de locatie van Koroks te vinden. Het masker begint namelijk te schudden als er een in de buurt is.

Tot slot brengt de DLC een reismedaillon en een nieuwe uitrusting. Met het reismedaillon creëer je een punt op de map waar je op elk moment dan ook weer naar kunt reizen. De nieuwe uitrusting bevat acht nieuwe stuks uitrustingen toegevoegd.

onbekend

Het eerste DLC-pakket komt deze zomer uit voor 20 euro en zal beschikbaar zijn voor zowel de Nintendo Switch als Wii U-versie van de game.

BRON Persbericht Nintendo

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?