Nieuwe details eerste DLC The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Geplaatst: 2 mei 2017 14:35
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Er zijn nieuwe details voor de eerste DLC van The Legend of Zelda: Breath of the Wild naar buiten gekomen. Zo maakt Nintendo vandaag bekend wat er allemaal in het eerste DLC-pakket zit. Het eerste DLC-pakket is vanaf deze zomer te downloaden. Aan het eind van het jaar komt een tweede pakket uit.

Het eerste DLC-pakket brengt een Zwaardproef, voorheen 'Cave of Trials', waarin je golven van vijanden moet verslaan. In totaal zijn er 45 kamers en elk kamer die is gehaald geeft je nieuwe pantsers of wapens. Om de game nog wat moeilijker te maken komt Nintendo met een nieuw niveau waarop de spelers kunnen spelen. Vijanden zijn lastiger te verslaan en je eigen gezondheid hersteld minder snel.

Hyrule is extreem groot en verdwalen doe je als speler best snel. Juist daarom voegt Nintendo Heldenspoor toe aan de game. Die markeert het pad van de speler en geeft je een indicatie van het aantal stappen dat je hebt gezet. Heb jij in Hyrule het Korok-masker gevonden, dan wordt het nog makkelijker om de locatie van Koroks te vinden. Het masker begint namelijk te schudden als er een in de buurt is.

Tot slot brengt de DLC een reismedaillon en een nieuwe uitrusting. Met het reismedaillon creëer je een punt op de map waar je op elk moment dan ook weer naar kunt reizen. De nieuwe uitrusting bevat acht nieuwe stuks uitrustingen toegevoegd.

Het eerste DLC-pakket komt deze zomer uit voor 20 euro en zal beschikbaar zijn voor zowel de Nintendo Switch als Wii U-versie van de game.

Bron: Persbericht Nintendo
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Wii U, Nintendo Switch

Releasedatum

3 maart 2017

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

Beste game van 2017

Lees meer