Grand Theft Auto: Chinatown Wars

  • Ontwikkelaar Rockstar Leeds
  • Eerste releasedatum 20 maart 2009
  • Platformen PlayStation Portable, Nintendo DS, Mobile
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

Nieuwe details Chinatown Wars bekend

In het Duitse magazine N-Zone zijn enkele details bekend geworden over Grand Theft Auto: Chinatown Wars voor de Nintendo DS.

De game vertelt het verhaal van Huang Lee, een verwend en rijk lid van de Chinese Triad-bende. Huang komt aan in Liberty City na de moord op zijn vader in Hong Kong om een familiestuk, het zwaard Yu Jian, af te leveren bij zijn machtsbeluste oom, Wu 'Kenny' Lee.

Hieronder vatten we kort de nieuwe details samen:
- Er is een online en offline multiplayer.
- Er is een chatfunctie aanwezig.
- De graphics zien er mooi uit en de stad voelt levendig.
- Besturing steekt goed in elkaar.
- Verschillende weerseffecten en dag- en nachtcyclus.
- Items kunnen worden uitgewisseld via de Rockstar Games Social Club Support en hier kunnen ook statistieken worden bekeken.
- Speel missies opnieuw om een betere rating te krijgen. Je kunt goud, zilver en brons verdienen per missie.
- Naast de verhaallijn zijn er ook minigames en extra missies aanwezig.

Eind februari komt Grand Theft Auto: Chinatown Wars uit voor de Nintendo DS. Bij Gameliner kun je al de game reserveren.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?