Nieuwe details bekend uit gelekte video Elder Scrolls Online

Uit een video, die inmiddels weer offline is gehaald, zijn er nieuwe details van The Elder Scrolls Online vrijgekomen.

Zoals gezegd kwamen hier dus een aantal nieuwe details uit naar voren. Zo weten we dat de game een character creation-mode bevat, kun je kiezen uit negen rassen en drie klassen (Dragonknight, Templar en Sorcerer). Daarnaast waren ook de user interface, lower-level quests en skill trees te zien. Ook het welbekende eerste en derde persoonsperspectief van de serie maakt zijn terugkeer. De video had in totaal twintig minuten aan gameplay.

The Elder Scrolls Online komt dit jaar uit voor de pc en Mac. De game zal bij release maandelijkse kosten bedragen, maar zal volgens Bethesda na een tijdje overgaan naar het free-to-play-model.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?