Nieuwe demo van Overlord 2 online

Vorige week verscheen de demo van Overlord 2 al op Xbox live en vandaag zal niet alleen de PlayStation 3 voorzien worden van de demo, maar ook de PC bezitters kunnen de demo vanaf vandaag downloaden.

In de demo zul je als Overlord samen met de Minions een Yeti moeten helpen ontsnappen uit een blok ijs om vervolgens de stad Nordberg te terroriseren. Op de volledige game moeten we echter nog even wachten, maar tot die tijd kunnen we dus aan de slag met de demo.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?