Nieuwe debuut trailer Just Cause 2

De eerste Just Cause game stond garant voor vele stunts, vette actie en vooral veel fun. Ondanks dat de game zijn foutjes kende, wist het wel enorm te vermaken.

De nieuwe debuut trailer van de sequel Just Cause 2, toont ons meer van dat lekkers. De actie druipt er vanaf in de trailer en de stunts zijn weer heerlijk over de top. En nu maar duimen dat ontwikkelaar Avalanche Studios dit keer alles netjes afwerkt. Ondertussen kun je alvast genieten van de trailer hieronder.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?