Nieuwe Death Stranding trailer op komst

Geplaatst:
Aangepast: 27 mei 2019 20:41

In de loop van deze week kunnen we een nieuwe trailer verwachten van Hideo Kojima's Death Stranding. Op het Kojima Productions Twitterkanaal is een teaser verschenen die verwijst naar de nieuwe beelden.

Toen onderstaande teaser op Twitter verscheen werd in ieder geval direct duidelijk dat Kojima binnenkort iets over de game te melden heeft. Inmiddels is bevestigd dat het gaat om een nieuwe trailer van de game, waarin Norman Reedus de hoofdrol vertolkt. Wellicht komen we dan ook wat meer te weten over de eventuele releasedatum van de langverwachte game. Death Stranding werd al in 2016 aangekondigd, maar wanneer we de game kunnen verwachten is nog niet bekend.

De nieuwe trailer wordt op 29 mei verwacht. Death Stranding heeft vooralsnog geen releasedatum, maar wordt exclusief ontwikkeld voor de PlayStation 4.

Bron: Twitter
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Death Stranding

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5

Releasewindow

8 november 2019

Ontwikkelaar

Kojima Productions

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord