Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Nieuwe dashboard voor Xbox 360 aangekondigd

Er gingen al een tijd de geruchten rond dat Microsoft zou werken aan een soort gelijke als Home van Sony. Dit gerucht is zojuist bevestigd op de persconferentie vanavond op de E3 in Los Angeles. Microsoft lanceert deze herfst een nieuwe dashboard voor Xbox Live. Het oude zal plaats moeten maken voor overzichtelijke stijlvolle lay-out.

Zodra de nieuwe dashboard gelanceerd wordt zullen we gebruik kunnen maken van Avatar. Avatar is bedacht door ontwikkelaar Rare. Rare staat bekend om zijn games als Banjo Kazooi en Viva Piniata. Je kunt je eigen personage creëren en daarmee duizenden verschillende dingen doen gekoppeld aan je Gamerprofile. Je kunt je Avatar in diverse games gebruiken.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?