Battlefield V
  • ONTWIKKELAAR EA DICE
  • RELEASEDATUM 20 november 2018
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Shooter
  • GAMELINER SCORE

Nieuwe content voor Battlefield V onthuld

Electronic Arts heeft de nieuwe content, Lightening Strikes, voor Battlefield V Chapter 2 onthuld. Daarnaast zijn ook de update notes en fixes bekendgemaakt die gebaseerd zijn op feedback van de Battlefield community.

De Lightening Strikes update bevat een intensere versie van Conquest waar tactische gameplay tussen twee teams van zestien spelers wordt gestimuleerd. In Squad Conquest kun je dit beproeven op de Arras, Rotterdam en Hamada maps. Daarnaast komt Rush modus terug, wordt een nieuwe Grand Operation toegevoegd en komt er een co-op modus voor vier spelers. Ook worden vier nieuwe wapens toegevoegd die zijn vrij te spelen door de Weekly-Challenges te volbrengen. De update en de challenges zijn vanaf 15 januari beschikbaar.

Battlefield V is verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en de pc.

BRON Persbericht Electronic Arts

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip ZeldenthuisPhilip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?