Nieuwe console?

In de huidige generatie was het de Xbox die als eerste op de huidige markt kwam, ruim een jaar voor de PS3 en Wii tevoorschijn kwamen. En nu gaan de geruchten al de ronde wie er deze keer als eerste komt. Zal het Sony, Microsoft of Nintendo zijn? Of misschien is er zelfs een totaal andere uitgever die een console op de markt zal brengen.

Volgens een werkaanbieding op hun site zoeken de makers van o.a. God of War, Daxter en Okami 'een paar toevoegingen aan ons team om ondersteuning te bieden voor een onaangekondigde console.'

Omdat deze uitgever vooral geïnteresseerd is in PSP games, zou het kunnen gaan over een nieuwe PSP2, maar er is nog maar net een nieuwe update van de PSP verschenen. Wat ook zou kunnen is dat een van de drie groten een nieuwe console op de markt zal brengen, of misschien een nieuwe console van een andere uitgever.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?