Check hier alle E3 2021-content

Call of Duty: World at War

  • Ontwikkelaar Treyarch
  • Eerste releasedatum 14 november 2008
  • Platformen Pc, PlayStation 2, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, Nintendo Wii
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Nieuwe Call of Duty krijgt co-op op de Wii

Call of Duty: World at War voor de Wii krijgt een co-op mode en een versus-multiplayer. Dat heeft ontwikkelaar Treyarch recentelijk bekendgemaakt. Qua multiplayer functie doet deze versie voor de Wii zich dan ook niet onder voor de Xbox 360 en de PlayStation3.

Call of Duty: World at War voor de Wii gaat draaien op een aangepaste versie van de Call of Duty 4 engine en wordt door een special team binnen Treyarch ontwikkeld.
Net als bij Medal of Honour: Heroes 2 kan bij Call of Duty: World at War ook de Wii-zapper worden gebruikt.

Call of Duty: World at War verschijnt eind november.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?