Nieuwe Call of Duty en remasters onderweg volgens Activision

We kunnen dit jaar een nieuwe Call of Duty verwachten. Ook zijn er nieuwe remasters onderweg volgens Activision.

Na de release van Call of Duty: Modern Warfare vorig jaar, kunnen we dit jaar volgens Activision weer een nieuwe Call of Duty verwachten. Dit werd tijdens een financiële vergadering aangekonigd, maar Activision heeft nog niet onthuld welke ontwikkelaar zich met deze nieuwe Call of Duty-game bezighoudt. Tijdens deze vergadering heeft Activision CEO Bobby Kotich ook aangegeven dat er nieuwe remasters onderweg zijn. Na het succes van de Spyro Reignited Trilogy lijkt het dan ook een logische zet. Tijdens de vergadering werd er echter ook stilgestaan bij minder goed nieuws. Zo gaf J. Allen Brack, de president van Blizzard, dat Warcraft III: Reforged een minder goede start had dan gehoopt.

Call of Duty Modern Warfare4

BRON Activision

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?