Nieuwe bundel voor de Xbox 360

Het is alweer bijna lente en om dit te vieren heeft Microsoft de Xbox 360 Elite Spring Bundle aangekondigd. Deze bundel zal op 19 maart verschijnen en zal naast een Xbox 360 van 120GB en een controller ook twee games bevatten, namelijk Halo 3: ODST en Forza Motorsport 3.

Halo 3: ODST zal daarnaast ook nog eens toegang geven tot de multiplayer bèta van Halo: Reach die op 3 mei van start gaat.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?