The Bourne Conspiracy

  • Ontwikkelaar High Moon Studios
  • Eerste releasedatum 27 juni 2008
  • Platformen Xbox 360, PlayStation 3
  • Gameliner score -

Nieuwe Bourne in de maak

High Moon Studios heeft aangekondigd te werken aan een game rond het Bourne-universum. Doordat de game, The Bourne Conspiracy, gebaseerd is op het boek The Bourne Identity en niet op de films met Matt Damon in de hoofdrol, zal Damon niet terug te vinden zijn in de game.

The Bourne Conspiracy wordt een actiegame waarin bekende lokaties uit het boek worden aangedaan. Tevens zal het verhaal nagenoeg gelijk zijn aan dat van het boek. Wanneer de The Bourne Conspiracy verschijnt is nog niet bekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?