Killzone 2
  • ONTWIKKELAAR Guerrilla Games
  • EERSTE RELEASEDATUM 27 februari 2009
  • PLATFORMEN PlayStation 3
  • GENRE First Person Shooter
  • GAMELINER SCORE

Nieuwe beoordeling van Killzone 2

Het Official PlayStation Magazine gaf Killzone 2 een 5 van de 5. Sommige mensen dachten dat het hier ging om vriendjespolitiek, aangezien het een PlayStation Magazine was. Nu is er een nieuw cijfer binnengedruppeld, van de Zweedse website GP.

De controls en de emotie in de game zijn zeer goed, volgens de Zweden. Volgens hen krijg je veel meer een connectie met je eigen personage en je medespelers. Dit is bij andere shooters niet zo. Ze vonden het wel jammer dat er geen Co-Op functie in zit. Daarnaast lijkt het niks baanbrekend te doen met het shooter genre. Al met al krijgt Killzone 2 een 4 van de 5 punten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?