Check hier alle X019 Londen-content
FIFA 09
  • ONTWIKKELAAR EA Canada
  • EERSTE RELEASEDATUM 3 oktober 2008
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 2, PlayStation Portable, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, Nintendo Wii
  • GENRE Sport
  • GAMELINER SCORE

Nieuwe beelden van FIFA 09

De concurrentiestrijd tussen de FIFA franchise van EA en de Pro Evolution Soccer van Konami is ieder jaar weer iets om naar uit te kijken. Nu verschijnt begin oktober FIFA 09 voor alle consoles en handhelds. Hier twee trailers van FIFA 09 om je alvast voor te bereiden op de nieuwe voetbal topper.

[video]ttp://www.gametrailers.com/player/40336.html[/video]

Over auteur Alex Zweers

Alex ZweersWat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?