Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Skate It

  • Ontwikkelaar EA Black Box
  • Eerste releasedatum 21 november 2008
  • Platformen Nintendo DS, Nintendo Wii
  • Gameliner score -

Nieuwe beelden Skate It

Vanaf vandaag is Skate It verkrijgbaar, een spin-off van het originele .skate. De game is verkrijgbaar op de Nintendo Wii en Nintendo DS, en heeft een unieke besturing.

Op de DS betekent dat, dat je met het touch screen de verschillende tricks uitvoert. Op de Wii heb je de mogelijkheid om het Balance Board als skateboard te gebruiken.

Vandaag zijn wat nieuwe gameplaybeelden verschenen. Bekijk ze hieronder.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?